Duplexsysteem

Ankerwerk

Thiekon Constructie is  specialist op het gebied van diverse typen ankerwerk. Ons ankerwerk wordt op velerlei manieren toegepast  zowel bij hout-  als bij timmerfabrieken. Thiekon produceert diverse type  en soorten  ankerwerk. Behalve gebogen ankers levert Thiekon ook gelast ankerwerk. Thiekon Constructie produceert zowel kleine aantallen als grote tot zeer grote series  van vele duizenden aantallen.

Ankerwerk op maat
Thiekon Constructie produceert alle  ankers op maat volgens wens van de klant. Bij het aanleveren van de specificaties waaraan het ankerwerk moet voldoen, is het raadzaam om rekening te houden met ons machinepark en onze productiemogelijkheden. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt produceren.  Hieronder enkele tips voor het aanleveren van uw gegevens :

  • Kies voor gangbare  maten stripmateriaal
  • Stem de afmetingen van de gaten goed af op de dikte van het materiaal.  Kies indien  mogelijk zo ruim mogelijke gaten of kies slobgaten.
  • Let er op dat de gaten niet te dicht in de binnenhoek geplaatst hoeven worden. Zo wordt vervorming  van de gaten tijdens het buigen voorkomen.
  • Vermijd  te kleine  gaten. Deze  kunnen dichtslibben na het  thermisch verzinken.

Contact
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van ankerwerk? Neem dan meteen contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. U kunt ook meteen online een offerte aanvragen.


Onze bezoekers bezochten ook de volgende pagina's: