Ankerwerk voor houtskeletbouw

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Ankerwerk houtskeletbouw

Ankerwerk is een cruciaal onderdeel van elke houtskeletbouw. Kies voor professioneel ankerwerk gemaakt door de vakmensen van Thiekon Constructie uit Rijen en verzeker uzelf van een stevige constructie die nog jaren meegaat. U heeft bij ons altijd de keuze voor maatwerk dat op uw wensen wordt afgestemd. Gebruik ons ankerwerk voor houtskeletbouw of kies voor een verbinding voor staal.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Wij leveren diverse soorten ankerwerk voor houtskeletbouw

U heeft bij ons constructiebedrijf de keuze uit diverse soorten ankerwerk voor uw houtskeletbouw. Kunt u niet vinden wat u nodig heeft, of heeft u specifieke eisen? Kies dan voor bouwankers op maat die door onze specialisten ontworpen en gerealiseerd worden. Hiermee heeft u een ideaal verbindingsmiddel in handen om verticale of horizontale verbindingen te maken of deze, waar nodig, te verstevigen. U bevestigt ons ankerwerk eenvoudig aan de houtskeletbouw dankzij de schroefgaten in het ontwerp. Zoekt u nog andere onderdelen voor uw bouwproject? Wij leveren onder andere:

 

U rekent dus op ons tijdens elke fase van uw project.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de diensten die het team van ons gekwalificeerde bedrijf levert? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl voor meer informatie over ons ankerwerk en andere constructies. Wij denken graag met u mee over welk product aansluit op uw wensen.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV