Stalen baluster

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen baluster

Een stalen baluster vormt een prachtige decoratie voor elke trap of galerij. Heeft u interesse in balusters of maat of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden voor deze praktische decoratiestukken? Thiekon Constructie uit Rijen denkt graag met u mee en voorziet u van de mooiste modellen voor elk particulier of zakelijk project.

 

Een stalen baluster als praktisch decoratiestuk

Een stalen baluster vormt de basis voor het samenstellen van een stalen balustrade op maat. U laat deze bij ons op maat ontwerpen, realiseren en monteren. Met deze baluster creëert u een schitterende blikvanger voor uw trap of bovenverdieping. Daarnaast profiteert u met deze balusters van extra veiligheid in huis of in uw bedrijfspand. Combineer deze stalen constructies bijvoorbeeld met een verzinkte stalen trap en geef ze dezelfde afwerking. U heeft bij Thiekon Constructie ook de keuze uit het laten poedercoaten van uw stalen materialen. Bent u op zoek naar andere accessoires voor uw woning? Wij leveren ook kwalitatieve stalen poorten.

 

Ontdek de vele mogelijkheden die wij u bieden

Wilt u meer inzicht in de mogelijkheden die onze constructies bieden voor uw bouwprojecten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl voor meer informatie. Samen selecteren we dan de stalen baluster die bij uw project past.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV