Stalen baluster

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen baluster

Een stalen baluster vormt een prachtige decoratie voor elke trap of galerij. Thiekon Constructie specialiseert zich in het vervaardigen van stalen balusters die perfect aansluiten bij uw ontwerpwensen en de stijl van uw project. Of het nu gaat om een moderne, minimalistische look of een meer traditioneel ontwerp, onze maatwerkoplossingen passen gegarandeerd bij uw stijl.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

De voordelen van een stalen baluster

Een stalen baluster vormt de basis voor het samenstellen van een stalen balustrade op maat en brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst zorgt de aanpassing ervoor dat elke baluster naadloos integreert met uw bestaande ontwerp, waardoor de cohesie en de algehele esthetiek van het project worden verhoogd. Daarnaast is het op maat gemaakte staalwerk zeer stevig en heeft het een lange levensduur, waardoor het een ideale keuze is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. U laat deze de stalen baluster bij ons op maat ontwerpen, realiseren en monteren. Combineer deze stalen constructies bijvoorbeeld met een verzinkte stalen trap en geef ze dezelfde afwerking. U heeft bij Thiekon Constructie ook de keuze uit het laten poedercoaten van uw stalen materialen. Bent u op zoek naar andere accessoires voor uw woning? Wij leveren ook kwalitatieve stalen poorten.

Ontdek de vele mogelijkheden die wij u bieden

Laat ons constructiebedrijf de kracht van staal in uw constructieproject brengen met op maat gemaakte stalen balusters die duurzaamheid en design naadloos combineren. Wilt u meer inzicht in de mogelijkheden die onze constructies bieden voor uw bouwprojecten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl voor meer informatie. Samen selecteren we dan de stalen baluster die bij uw project past.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV