Thermisch verzinkte vulplaten

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Thermisch verzinkte vulplaten

Thermisch verzinkte vulplaten laat u volledig op maat ontwikkelen door Thiekon Constructie in Rijen, nabij Breda. Ons constructiebedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring in staal en zink voor woning- en utiliteitsbouw. Als enige specialist in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij. Zo kunnen wij de gehele constructie in eigen beheer uitvoeren en bespaart u geld én tijd.

Een betrouwbare leverancier van thermisch verzinkte vulplaten op maat

Al jaren is Thiekon Constructie een betrouwbare leverancier van diverse soorten stalen en zinken constructies. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld geveldragers volledig op maat. Voor deze constructie produceren wij onder meer thermisch verzinkte vulplaten. Door de vulplaten thermisch te verzinken in onze eigen verzinkerij in Rijen, zijn deze beschermd tegen corrosie en constructieve verzwakkingen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om thermisch verzinkte vulplaten helemaal naar wens te ontwikkelen. Voordat we aan de productie beginnen, worden deze berekeningen eerst ter goedkeuring aan u aangeboden. Pas als u volledig akkoord bent, gaan wij aan de slag.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend om meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor thermisch verzinkte vulplaten? Of bent u benieuwd hoe wij u bij andere stalen constructiewerken van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld in de productie van raveelijzer op maat of metselwerkondersteuningen? Bel dan naar (0031) 161 22 28 02. Wij vertellen u graag meer en geven u passend, vrijblijvend advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht