Stalen kolommen

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen kolommen

Heeft u stalen kolommen nodig voor uw volgende bouwproject en wilt u uzelf verzekeren van hoogwaardige kolommen die uw constructie verstevigen? Dan rekent u op de diensten van Thiekon Constructie uit Rijen. U vertrouwt bij ons op een uitstekende kwaliteit dankzij onze jarenlange specialisatie op het gebied van de meest uiteenlopende stalen constructies.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Waarom kiezen voor stalen kolommen?

Het gebruik van stalen kolommen in uw constructieproject biedt talrijke voordelen. Hun draagkracht maakt grotere overspanningen en open ruimtes mogelijk, terwijl de duurzaamheid en weerstand tegen externe factoren zorgen voor een lange levensduur van uw constructie, dankzij onze conserveringsmethode. Wij bieden u de mogelijkheid aan om het staal volledig op maat te laten maken. Laat uw stalen kolom op de juiste lengte zagen, lassen of bespreek met ons team een specifieke vorm voor de kolom. Heeft u een grotere versteviging nodig voor uw project? Kies dan voor ons kwalitatieve balkstaal. Voor een oplossing die uw constructie niet alleen verstevigt, maar ook siert, kiest u onze stalen balusters.

Laat ons team een kolom op maat realiseren

Ons constructiebedrijf maakt gebruik van geavanceerde fabricagetechnieken en conserveringsmethoden om te garanderen dat elke stalen kolom voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de belangrijke EN 1090 certificering. Heeft u interesse in een van onze stalen kolommen, of twijfelt u nog welke kolom het beste bij uw project past? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel naar +31 (0)161 22 28 02 voor meer informatie over onze diensten en producten.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV