Stalen kolommen

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen kolommen

Heeft u stalen kolommen nodig voor uw volgende bouwproject en wilt u uzelf verzekeren van hoogwaardige kolommen die uw constructie verstevigen? Dan rekent u op de diensten van Thiekon Constructie uit Rijen. U vertrouwt bij ons op een uitstekende kwaliteit dankzij onze jarenlange specialisatie op het gebied van de meest uiteenlopende stalen constructies.

 

Bij ons vindt u de beste stalen kolommen voor uw project

Het grote voordeel van stalen kolommen, is dat u deze door ons team uw staal volledig op maat kunt laten maken. Laat uw stalen kolom op de juiste lengte zagen, lassen of bespreek met ons team een specifieke vorm voor de kolom. Daarnaast is het mogelijk om deze constructies later nog aan te passen wanneer blijkt dat u bijvoorbeeld een andere maat nodig heeft. Heeft u een grotere versteviging nodig voor uw project? Kies dan voor ons kwalitatieve balkstaal. Voor een oplossing die uw constructie niet alleen verstevigt, maar ook siert, kiest u onze stalen balusters.

 

Laat ons team een kolom op maat realiseren

U rekent bij Thiekon Constructie dus op een hoogwaardige stalen constructie voor uw volgende bouwproject. Heeft u interesse in een van onze stalen kolommen, of twijfelt u nog welke kolom het beste bij uw project past? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel naar +31 (0)161 22 28 02 voor meer informatie over onze diensten en producten.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV